Prijava partnera:
Pretraži proizvode     

Kontakt

Želite li nas kontaktirati, postaviti pitanje ili razjasniti nejasnoću, molimo koristite sljedeći obrazac:
Ime:
E-mail:
Poruka:
 

Donje svetice 12 I Tel: (01) 2441-272 I Fax: (01) 24 41 306

Molimo pročitati!

Izjava o davanju suglasnosti za obradu osobnih podataka

Šumoopskrba d.o.o. kao Voditelj zborke osobnih podataka, obaviještava Vas da će Vaši osobni podaci poslani sa web stranice www.sumoopskrba.hr (dalje u tekstu web stranice) i da će biti obrađeni.

Prihvaćanjem ove izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka ustupljenih Šumoopskrba d.o.o. kao korisniku putam ovih web stranica u svrhe koje su ovdje izričito navedene.

Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.

Prihvačanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u prijavni obrazac smatra se da ste suglasni sa obradom istih u svrhu informiranja o našim proizvodima ili uslugama, u svrhu kupovine proizvoda i usluga iz naše ponude, iz potrebe reklamacije ili prigovora ili u marketinške svrhe.

Obradi osobnih podataka u marketinške svrhe možete se u svako doba usprotiviti i opozvati danu privolu.

Šumoopskrba d.o.o. s Vašim će osobnim podacima postupati sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.

Šumoopskrba d.o.o. štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnim aktivnoctima, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

Prihvačanjem ove izjave suglasni ste da Vaše osobne podatke ustupimo dostavnoj poduzeću za paketnu distribuciju kako bi Vam mogli dostaviti Vaše kupljene proizvode

Voditelj zbirke Vaših osobnih podataka je Šumoopskrba d.o.o. na adresi Donje svetice 12, 10000 Zegreb.

Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama.

Opoziv privole možete podnjeti osobno u robno prodajnom centru Šumoopskrbe d.o.o., Donje svetice 12, Zagreb, ili putem elektronske pošte na e-mail adresu [email protected]

Ovim puem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i da zakonski možete dati privolu za obradu osobnih podataka kako je to navedeno u ovoj izjavi!

Pritiskom na gumb "Pošalji poruku" smatrat će se da je Izjava o davanju suglasnosti za obradu osobnih podataka prihvaćena

Vaša košarica je prazna.
SET ČEPOVA ZA KADU I SUDOPER 3KOM (4-4,5-5 CM)
05. SLAVINE I PRIBOR
5,60 kn 7,00 kn
INVENTAR - RASPRODAJA
100,00 kn 125,00 kn
INVENTAR - RASPRODAJA
3,20 kn 4,00 kn